Asiakkaidemme kertomaa

Vanhemmat palautteet

Tuomio vastasi toiveitamme, ja olemme hyvin tyytyväisiä lopputulokseen. Tunne helpotuksesta on suuri, ja haluamme esittää lämpimät kiitokset Marialle erinomaisesta työstä asiassamme. Nainen, Forssa 13.12.2023 Kiitos kaikesta avusta sekä lujista juristin hermoista! Nainen, Hämeenlinna 12.11.2023 Kiitos tosi paljon tästä oli paljon apua asiani kanssa. Jenni on iloinen asiakaspalvelija. Mies, Forssa 5.11.2023 Olemme olleet tyytyväisiä juristin antamaan apuun ja palveluun. Toivottavasti voimme jatkossakin kääntyä teidän puoleenne lakipalveluiden osalta. Yhtiö, Hämeenlinna 18.10.2023 Asianajaja Maria Puputti hoiti asiaani erittäin asiantuntevasti ja ymmärrettävästi, jonka johdosta olin koko prosessin ajan tasalla. Myös empaattinen suhtautuminen ja halu auttaa välittyy hänen työstään selvästi, jonka vuoksi voin suositella hänen asianajopalveluaan lämpimästi. Mies, Valkeakoski 15.6.2023 Hoidit perikuntamme asiaa, jossa riitaa on ollut. Sovittelit asiaa jämptisti, josta iso kiitos. Saimme toivomamma lopputuloksen. Mies, Riihimäki 15.6.2023 Asioin Riihimäellä ja Maria Puputti hoiti sovinnollisen perinnönjaon kuolinpesässämme, sovintosopimus tuli nopeasti ja asia oli muutenkin helppo hoitaa. Iso kiitos, kun taakka on selvitetty ja poissa. Nainen, Riihimäki 28.5.2023 Asioin Maria Puputin kanssa puhelimitse ja sain selkeitä vastauksia minua askarruttaviin asioihin. Mahtava palvelu kaikin puolin! Asiakaspalaute 19.5.2023 Ammattimainen ja erittäin osaava palvelu. Olen erittäin tyytyväinen. Tiesitte tarkalleen miten toimia. Suurkiitokset. Todella voin suositella tätä lakitoimistoa ja Andreasta Nainen, Hämeenlinna 18.5.2023 Sydämellinen kiitos Maria kokemuksistasi ja avustasi! Vihdoin minulle löytyi asianajaja, johon luotan ja johon voin turvautua jatkossakin! Kaikkea parasta! 🙂 Asiakaspalaute 24.3.2023 Vihdoinkin ratkaisu asiassa, ja juuri niin kuin vaadimme. Tunnen, että oikeus toteutui. Iso kiitos avustasi ja ammattitaitoisesta otteestasi, en olisi pärjännyt ilman sinua! Nainen, Tampere 1.3.2023 Olit kuin oikea ystävä, tukena kiperässä sovittelussa, ei tarvinnut olla yksin. Tarkoitan, että olit myös todella ammattitaitoinen samalla. Yritysasiakas, Hämeenlinna 17.2.2023 Vihdoinkin tämä piina on ohi. En olisi saanut asiaa ratkaistua ilman sinua, arvostan apuasi todella paljon, iso kiitos! Mies, Helsinki 16.2.2023 Arvostan todella paljon tukea ja apuasi. Kyllä olit ammattitaitoinen ja suosittelen sinua kaikille! Mies, Hämeenlinna 15.2.2023 Tuhannet kiitokset Maria työstäsi, autoit valitsemaan oikean tien, en olisi selvinnyt tästä ilman apuasi ❣️ on kyllä niin helpottavaa, kun tää on vihdoin ohi. Nainen, Nokia 5.2.2023

Your were a Good lawyer, a wonderful person, worthy of respect and appreciation. Thank you for everything. You help me with everything. I respect you so much.
40 v. mies, Forssa
5.11.2022

 Teillä on hyvä ja sovitteleva tapa hoitaa asiaa. Piditte puoliani “hiljaisesti” todella hyvin.
Mies, Hämeenlinna
10.10.2022

Kuolinpesä oli todella riitainen, emmekä olleet puheväleissä. Olen tyytyväinen Marian toimintaan, sillä hänen asiallisella otteellaan saimme tehtyä sovinnon.
Nainen 65 v, Forssa
1.10.2022

Kuolinpesässä oli riitaa meidän siskosten kesken. Anniassa keskityttiin asiaan ja saimme asian sovittua. Iso kiitos Maria!
Asiakaspalaute
8.9.2022

Kiitos Maria, hoidit asian todella pätevästi, ammattitaitosi on huippua. Sanoit juuri oikeat asiat oikeassa kohdassa ja pääsimme sovintoon, vieläkin ihmettelen asiaa. Voin suositella.
Asiakaspalaute
5.4.2022

Sain Annialta neuvoja ja tukea vaikeaan asiaan haastavana ajanjaksona. Asian hoitaminen oli erittäin asiallista. Sain toivotun lopputuloksen. Voin suositella.
Nainen, Pirkanmaa
5.4.2022

Maria hoiti asian juuri niin hyvin kuin olin toivonut, olet tiukka lakimimmi! Sinua ei suositeltu suotta.
Asiakaspalaute
1.4.2022

Haluan myös kiittää avustanne asiassani. Olisin hermoraunio ilman teitä. Käytän palveluitanne myös tulevaisuudessa, jos sellainen tilanne tulee eteen.
Asiakaspalaute
15.1.2022

”Koen tulleeni kuulluksi ja olen saanut apua ja tukea vaikeassa tilanteessa. Maria on niin lämmin ja sydämellinen ihminen, mutta tarvittaessa myös määrätietoinen. Suosittelen häntä lämpimästi!”
Nainen, 29.11.2021 Itä-Suomi

”Maria on todella mukava ja kuunteleva. Asiat hoituivat ripeästi ja tarkasti. Kiitos!”
Asias, 15.10.2021 Riihimäki

”Luotettavaa, huolellista ja ripeää palvelua. Kiitos siitä.”
Anonyymi asiakaspalaute, syyskuu 2021

”Asiantuntevaa ja nopeaa palvelua.”
Anonyymi asiakaspalaute, syyskuu 2021

”Hyvää toimintaa & Ystävällistä palvelua & Asiakasta kuunnellen.”
Anonyymi asiakaspalaute, syyskuu 2021

”Voin jatkaa asiointia muissakin asioissa Anniassa. Ihmisen huomioivaa asianajoa.”
Anonyymi asiakaspalaute, syyskuu 2021

”Ammattitaitoinen asianajotoimisto. Opastavat, ohjeistavat asiakasta kuunnellen ja kertovat realistisesti mahdollisuuksista ja miten kannattaa edetä. Koko asiakassuhteen aikana sain aina tietoja ja tukea tarvittaessa. Lopputulos oli myös jopa ennakoitua parempi, joten lämmin suositus Annialle!”
Anonyymi asiakaspalaute, syyskuu 2021

”Sain Anniasta avun ja ongelmaani ratkaisun. Tulin kohdatuksi, toiminta oli luottamusta herättävää ja pystyin rauhassa keskittymään muihin asioihin Annian huolehtiessa ongelmani ratkaisusta. Sain mielenrauhaa, ammattitaitoista asiani ajoa sekä arvokasta eri vaihtoehtojen ja niiden seurausten läpikäymistä. Asiani ratkaistui itselleni parhaimmalla tavalla. Voin lämpimästi suositella Anniaa elämän tiukkoihin ja miksei vähemmänkin tiukkoihin paikkoihin.”
Anonyymi asiakaspalaute, syyskuu 2021

”Sain ihmisläheistä lakiapua elämän kriisitilanteeseen, voin lämpimästi suositella!”
Anonyymi asiakaspalaute, syyskuu 2021

”Etsin netistä lakimiestä koska yleinen asianajotoimisto ei ehtinyt ottaa juttua. Sitten löysin Annian kotisivut, olivat ammattimaiset ja lämmin henkiset, oli helppo ottaa yhteyttä minun asiani hoidettiin hyvin ei mitään moitteen sanaa. Eikä yhtään haittaa, ettei yleinen ehtinyt ottaa asiaa hoitaakseni sain parempaa palvelua Anniassa”
Anonyymi asiakaspalaute, syyskuu 2021

”Ammattitaitoinen asianajotoimisto. Opastavat, ohjeistavat asiakasta kuunnellen ja kertovat realistisesti mahdollisuuksista ja miten kannattaa edetä. Koko asiakassuhteen aikana sain aina tietoja ja tukea tarvittaessa. Lopputulos oli myös jopa ennakoitua parempi, joten lämmin suositus Annialle!”
Anonyymi asiakaspalaute, syyskuu 2021

”Maria auttoi hyvin ja kaikki toimi niin kuin pitääkin. Saimme apua ja tukea rikosasiassa, kiitos!”
Vastaajan isä, 9.9.2021

”Rikosasiassa sain apua, tämä oli ensimmäinen kerta. Juttu hoidettiin asiallisesti ja kaikki meni hyvin. Sain hyvin tukea, vaikka kovasti jännittikin!”
Asiakaspalaute 9.9.2021

”Ositusriita. Toimistossa on kyllä iloinen henkilökunta. Sain apua ja tuntui, että olen osaavissa käsissä, kun itse näistä asioista en mitään tiennyt. Asia sovittu, kiitos!”
Nainen, 15.8.2021 Riihimäki

”Heinäkuussa tuli hätä, kun äitini kuoli. Vaikka lomakausi, yhteydenpito sujui ja sain tietoa prosessista. Nyt perunkirjoitus tulossa ja sain keskittyä suruuni ja Annia hoitaa lakipuolen.”
Poika Forssasta, 3.8.2021

”Jouduin rikoksen uhriksi ja tämä oli ensimmäinen kerta koskaan. Kiitos ymmärryksestä ja tuesta, käräjäoikeudessa käynti oli kova paikka. Selvisin siitä kuitenkin ja olitte tukena.”
Nainen, Vantaa. 25.3.2021

”Avioero oli ennustettavissa, mutta silti yllätys. Suhtauduitte asiaan sovittelevasti, vaikka riita oli kovasti päällä. Pidin siitä, että lähditte rakentamaan sopua asiassa, ja sain kuitenkin lähes haluamani, minkä näen hyväksi tulokseksi tässä, lisäksi tuli sopu. Kiitos!”
Nainen, Helsinki. 2.3.2021

”Olette ihania, kiitos suuresti avusta!!”
Asiakaspalaute 23.2.2021

”Syksyllä tuli ero 11 vuoden avioliiton jälkeen, meillä kaksi yhteistä lasta. Todella raskasta riidellä ja sovittelevasti olemme saaneet asioita etenemään. Nyt ositus tehty ja haastavaa oli, kun näkemykset erilaiset. Onneksi sopu tuli, koska lapset ovat reagoineet jo tilanteeseen. Kiitos asian hoitamisesta toivomallani tavalla.”
Asiakaspalaute 15.2.2021

”Äitini kuoli äkisti loppuvuodesta ja nämä asiat ovat minulle uusia, sain ohjeistuksen ja avun perunkirjoituksen hoitoon Anniasta. Kiitos, tämä oli jo muutenkin todella raskasta. Seuraavaksi tehtäväksi tulee perinnönjako, jonka toivon menevän sopuisasti sisarteni kesken. Nyt tiedän miten asian etenee, tämä on suuri helpotus minulle. Kiitos!!”
Asiakaspalaute 10.1.2021

”Erittäin ammattitaitoista toimintaa. Loistava asiakaspalvelu ja toimiva organisaatio. Ollut luottavainen olo koko prosessin ajan. Suosittelen lämpimästi, varsinkin jos kyseessä vaikeakin tapaus. ⭐⭐⭐⭐⭐”
Asiakaspalaute 18.11.2020

”Olin rikoksen uhri, ja Maria avusti minua esitutkinnasta alkaen. Sain neuvoja mitä todisteiksi tarvitaan ja tukea tilanteessa, sillä asian käsittely tuntui ikuisuudelta. Istunto oli vaikea minulle, mutta siitä selvittiin, kiitos sinulle.”
Asiakaspalaute 2.11.2020

”Myimme kuolinpesänä kiinteistön, pari vuotta tämän jälkeen ostaja vaati kaupanpurkua. Vaikea tilanne minulle, sillä olen eläkkeellä ja rahoja ei enää minulla ollut. Onneksi Maria auttoi ja saimme tiukan väännön lopuksi sovinnon asiassa ja lopputulos oli sellainen, että sain maksettua osuuteni tässä ikävässä tilanteessa. Iso kiitos!”
Asiakaspalaute 14.10.2020

”Kiitos Annian naisille, olette tiukkoja mimmejä. Minulla oli vaikea avioero ja ositus. Ex-mies esitti useita perusteettomia väitteitä pesänjakajalle. Onneksi saimme hyvällä vastineella ne blokattua niin, ettei asia turhaan pitkittynyt. Vaikea tilanne ja paikka, mutta aina sain neuvoja sitä pyytäessäni, se auttoi minua.”
Asiakaspalaute 9.9.2020

”Ensimmäistä kertaa tarvitsin asianajajaa ja en osaa kunnolla suomen kieltä ja käytin tulkkia. Aluksi pelotti, mutta sain loistavaa palvelua ja olen todella onnellinen, jatkossa käytän teitä jos tarvitsen apua. Antaisin 7 tähteä, jos saisi antaa 5. sijasta. Kiitos paljon. ”
Asiakaspalaute 27.8.2020

”Hyvin pidetty puolia, tämän parempaa puolustusta en olisi voinut saada. Minulla oli turvallinen olo vaikeassa paikassa..”
Asiakaspalaute 20.5.2020

”Kiitos, oli tosi hyvin puolustettu, olin rikosasiassa vastaajana. Palvelu oli ystävällistä ja asiantuntevaa. Yhteydenpito ja tiedotus toimi hyvin, sain tarvitsemani avun.”
Asiakaspalaute 4.5.2020

”Kiitos lämminhenkisyydestä ja tavastanne hoitaa asioita niin, että tavallinenkin ihminen ymmärtää ja kokee tulleensa kuulluksi. Teidän käsissänne on ollut turvallista kulkea tätä tuskaisen vaikeata tietä. Te teette työtä suurella ymmärtäväisellä sydämellä sekä rautaisella ammattitaidolla. Virka-ajan ulkopuolellakin teihin sai yhteyden ja sai tukea, sekä vastauksia mieltä painaviin kysymyksiin. Ette luvanneet liikoja, mutta saimme enemmän kuin odotimme. Kiitos kaikki Annian naiset, jatkakaa samaan tahtiin! Voimia ja jaksamista teidän työntäyteisiin päiviin, teette uskomattoman arvokasta työtä!”
Asiakaspalaute 1.5.2020

”Sain osaavaa ja joustavaa apua asioideni hoitoon. Lain koukerot selvisivät, kun ne selkokielellä minulle kerrottiin. Asioita puntaroitiin monelta kantilta huolella. Asioihin perehtyminen oli kiitettävää, ja tunsin helpotusta, kun sain jättää ikävän riita-asian osaavien asianajajajien hoidettavaksi. Yhteistyö sujui hyvin ja mutkattomasti.”
Asiakaspalaute 2019

”Tuli tunne, että minun asiani oli tärkeä.”
Asiakaspalaute 2019

”Oikeuteen oli helpompi mennä, kun ei tarvinnut yksin mennä ja oli käyty asia läpi ensin. En ollut koskaan ollut ja pelotti.”
Asiakaspalaute 2019

”Sellainen kuva, että todella ajatellaan minun etuani eikä rahasteta. Asioita ajettiin aina minun näkemysteni kautta ja etsittiin yhdessä ratkaisua.”
Asiakaspalaute 2019

”Maria on helposti lähestyttävä ja mukava, jopa kiltti. Kuitenkin istunnossa oli tosi tiukka ja piti puoliani hyvin.”
Asiakaspalaute 2019

”Yhteydenpito toimi todella hyvin, sain apua ja neuvoja tarvittaessa koko jutun keston ajan.”
Asiakaspalaute 2019

”Pelotti tulla asianajotoimistoon, mutta sain todella hyvää palvelua. Aina otettiin hymyillen vastaan ja selitettiin asia ymmärrettävästi.”
Asiakaspalaute 2019

”Hyvää palvelua. Kun soitin toimistollenne hätääntyneenä, Sihteerinne rauhoitti että me hoidetaan tämä kyllä. Kaikki sujunut todella hyvin. Kiitos hyvästä palvelusta, oli lopputulos mikä hyvänsä.”
Asiakaspalaute 2019

”Olitte helpoiten lähestyttävä asianajotoimisto. (Forssan toimistoista).”
Asiakaspalaute 2019

”Saanko nyt käyttää ilmaisua: ”ole yhteydessä asianajajaani”.”
Asiakaspalaute 2019

”Ensimmäistä kertaa joku kuuntelee ja uskoo minua tässä asiassa.”
Asiakaspalaute 2019

”Hieno homma, viimein kaikki päätöksessä. Kiitos mukavasta yhteistyöstä.”
Asiakaspalaute 2019

Asianajotoimisto Annia tiimikuva