Rekry

Tule meille töihin!

Hienoa, että kiinnostuit meistä. Avoin hakemus on paras tapa kertoa meille, että olet etsimässä uusia haasteita. Lähetä meille avoin hakemus, joka on voimassa kuusi kuukautta sen jättämisestä. Käsittelemme antamiasi tietoja luottamuksellisesti.

 

Esimiehen esittely

Tervetuloa yrityksemme rekrytointiosioon! Olen iloinen, että olet kiinnostunut Anniasta.

Toivon, että onnistun inspiroimaan sinua lähettämään meille työhakemuksen.

Olen intohimoinen ja motivoitunut Annian kehittämisestä. Olen perustanut ja omistanut yrityksen jo vuodesta 2014.

Kannatan tiimityöskentelyä ja arvostan jokaisen työntekijän panosta yrityksen menestyksessä. Yrityksemme on kasvanut vuosittain johdollani merkittävästi,

ja haluan, että kasvu jatkuu yhdessä nykyisten ja uusien, lahjakkaiden työntekijöiden kanssa.

Jos haet paikkaa yrityksessämme, voit odottaa pääseväsi osaksi tiivistä, inspiroivaa ja ystävällistä työyhteisöä.

Meillä on avoin ja kannustava ilmapiiri, joka auttaa sinua kehittymään ja saavuttamaan tavoitteesi.

Olemme sitoutuneet tarjoamaan työntekijöillemme kilpailukykyiset edut ja mahdollisuudet kehittyä urallaan.

Lähetä meille työhakemuksesi ja anna meidän osoittaa, miten voimme auttaa sinua saavuttamaan uratavoitteesi ja olla osa kasvavaa tiimiämme.

Kiitos, että harkitset meitä työnantajaksesi!

Maria Puputti
Asianajaja, omistaja ja esihenkilö

Lue, mitä työntekijämme kertovat

Työ Anniassa on monipuolista ja vaihtelevaa. Asianajoassistentin työssä vastaan osaltani asiakaspalvelusta ja toimiston arjen sujuvuudesta sekä toimin lakimiesten apuna. Kehitämme jatkuvasti toimintaa ja olemme avoimia uusille ideoille. Anniassa työskentelee hyvä, tehokas porukka, aivan loistavia työkavereita!
Annialla on hyvä ja rento työilmapiiri. Työ joustaa työntekijän omien tarpeiden mukaan, mikä on omalta osaltani mahdollistanut työn, opiskelun ja perhe-elämän yhdistämisen. Hektisestä elämäntilanteestani huolimatta vapaa-aikaa palautumiseenkin on jäänyt.
Työskentely Annialla on ollut todella monipuolista! Uutta oppii koko ajan ja työssä viihtyy hyvin. Työkaverit ovat mukavia ja ilmapiiri toimistolla on hyvä, apua saa aina eikä tarvitse pelätä kysyä niitä tyhmiäkään juttuja. Työnantaja kannustaa kehittämään omaa osaamista ja on avoin kehitysehdotuksille.

Annialla olen päässyt nopeasti syventämään yliopistolla opittua ja toisaalta taas työnteko on merkittävästi edesauttanut oikiksen kurssien suorittamista ja motivaatiotani.
Olen päässyt näkemään millaista työnteko asianajotoimistossa on, ja siinä ohessa kokonaisvaltaisesti kehittämään omaa osaamistani juridisissa asioissa sekä saamaan todella arvokasta työkokemusta. Työ on lisäksi joustavaa, joten opintojen ja työn yhteensovittaminen ei ole missään vaiheessa aiheuttanut haasteita.

Toimistolla on mukava tehdä töitä hyvässä ilmapiirissä loistavassa työporukassa. Kertaakaan ei ole tarvinnut jäädä yksin työasioiden kanssa, vaan apua on aina saanut välittömästi kollegoilta!

Oikeustieteen ylioppilaana olen päässyt avustamaan lakimiehiä monenlaisissa mielenkiintoisissa toimeksiannoissa ja valmistelemaan erilaisia asiakirjoja. Työskentely on ollut monipuolista ja olen päässyt kehittämään loistavasti oikeudellista osaamistani sekä näkemään asianajotoimiston hektistä mutta mukaansa tempaavaa arkea.

Annialla on hyvä työilmapiiri ja mukavat työkaverit. Työskentely Annialla on mahdollistanut mahtavasti myös työn ja opintojen yhteensovittamisen.

Työskentely Anniassa on ollut hyvin opettavaista ja mielenkiintoista. Olen kiitollinen siitä, että työaikani ovat joustavia. Tämän ansiosta tasapainottelu työn, opiskelun sekä myös vapaa-ajan välillä on ollut vaivatonta.

Annialla olen oppinut lakimiehen työstä enemmän kuin kirjoja pänttäämällä. Täällä on tilaa kasvaa ja kehittyä. Lisäksi työilmapiiri on loistava – apua saa aina kysyessä ja työpäiviin kuuluu naurua.

Anniassa kaikki auttavat toisiaan ja tehdään töitä yhdessä parhaan asiakaskokemuksen saavuttamiseksi. Työt ovat monipuolisia ja mielenkiintoisia. Työssä itsensä haastaminen ja asiakkaan edun saavuttaminen palkitsee eniten. Anniassa on matalankynnyksen vaikuttamismahdollisuus niin omaan työntekemiseen kuin koko liiketoiminnan kehittämiseen. Anniassa parasta on hyvä tiimi, jonka kanssa ei päivät ole tylsiä.

Vanhemmat kertomukset

Työ Annialla oli hektistä eikä ollut kahta samanlaisia päivää, mutta myös palkitsevaa. Vielä yli 20 vuoden asianajosihteerinä olon jälkeen opin uutta ja sain osallistua toimiston kehittämiseen ja kasvamiseen. Oli paljon velvoitteita ja vastuuta, mutta myös paljon vapautta päättää, miten hoitaa asiat. Työkaverit olivat ihan ykkösluokkaa.

Olen viihtynyt työssä hyvin. Annialla saa olla oma itsensä ja työilmapiiri on mukava ja rento. Työkavereille on voinut soittaa koska tahansa oli asia mikä hyvänsä ja näin on saanut tukea asiaan kuin asiaan. Myös työnantaja on tukenut tiukoissa paikoissa ja näin on saatu vaikeatkin tilanteet hoidettua.

Työnkuva on monipuolinen ja muotoutuu työntekijän osaamisen mukaan. Olen siis voinut vaikuttaa juttujen laatuun ja vaikeuteen. Kokemuksen kartuttua on saanut hoitaa myös vaikeampia asioita. Näin työnkuva on ollut sopivan haasteellista ja työ mielekästä. Työajat ovat joustavat ja saa itse vaikuttaa siihen, miten työtä haluaa tehdä.

Alice Rautakunnas
Luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja, OTM

Työskentelin harjoittelijana Anniassa noin vuoden ajan opiskelujeni ohella. Avustin lakimiehiä erilaisissa toimeksiannoissa ja valmistelin oikeudellisia asiakirjoja. Harjoittelun aikana asianajotoimiston arki tuli tutuksi, työ oli erittäin mielenkiintoista ja juridinen osaamiseni kehittyi kokonaisvaltaisesti. Samanaikaisesti pystyin jatkamaan myös opintojani, kiitos joustavan työn ja työkavereiden.

Voin lämpimästi suositella Anniaa työpaikkana. Päällimmäisenä harjoittelusta jäi mieleen lämmin työyhteisö, jonka vuoksi töihin oli aina ilo mennä.

Paula Leskinen Oikeusharjoittelija

Kasvoin ja kehityin paljon työsuhteeni aikana.  Kokemusta karttui monelta eri oikeudenalalta, ja vaikeissa tilanteissa olen aina saanut tarvittavaa tukea ja apua kokeneemmilta kollegoilta. Asianajotoimisto Annialla on todella hienot toimitilat, joissa oli mukava työskennellä. Työpaikan ilmapiiri on mukava ja siihen panostetaan paljon. Työyhteisössä arvostetaan niin lakimiehiä, asianajoasistenttejä kuin oikeudellisia assistenttejakin. Voin suositella  Asianajotoimisto Anniaa työpaikkana urapolun eri vaiheessa oleville oikeusalan ammattilaisille.

Työhakemus/Avoin hakemus