Annian tarina – tietoa yrityksestä

Asianajotoimisto Annia syntyi lapsuuden maisemiin

Ihmiselle on luontaista kärsimättömyys. Erityisesti silloin, jos jokin asia on huonosti. Jokainen haluaa siinä tilanteessa nopeasti tietoa ja asian etenemistä. Tällaisessa tilanteessa on tärkeää löytää se oikea ihminen, joka ottaa tosissaan, kuuntelee  ja on myötätuntoinen, mutta auttaa ja ehdottaa ratkaisuvaihtoehtoja järjellä.

Asianajotoimisto Annian perustaja Maria Puputti on järki-ihminen. Näin hän itsekin kuvailee itseään. Sen lisäksi, että häntä on aina sanottu oikeudenmukaiseksi, toiset huomioonottavaksi ja hyväksi kuuntelijaksi. Hän hoitaa yhdessä miehensä kanssa maatilaa. Ehkä sieltä, arkisista töistä ja toimista on lähtöisin se, että Maria on niin helposti lähestyttävä ja maanläheinen.

Lapsuutensa ja nuoruutensa hän on asunut Espoossa ja Helsingissä, jossa hän myös suoritti opintonsa oikeustieteen maisteriksi. Marian vanhemmat ovat kotoisin Hämeestä ja hän on viettänyt lapsuuden kesiä isovanhempiensa luona sekä perheen mökillä Iittalassa. Näin Asianajotoimisto Anniankin syntypaikaksi tuli Hämeenlinna.

Asianajotoimisto Annian tarina

Annia Turva

Tarjoamme ilmaisen alkukartoituksen, jotta tiedät, tarvitsetko apuamme.
Mikäli ensimmäisen puhelun (enintään 15 minuuttia) yleisluonteisen selvityksen perusteella todetaan, ettei toimeksiantoa synny, ensimmäinen yhteydenotto on sinulle maksuton.

Meillä asiasi on aina ammattitaitoisissa käsissä. Meillä on vahva ja laaja-alainen asiantuntemus sekä ammattitaito juridiikasta. Kouluttaudumme jatkuvasti lisää, sillä haluamme olla aallon harjalla.

Meillä on laaja yhteistyöverkosto ja tarvittavat kontaktit asiantuntijoihin, joita asiassasi mahdollisesti tarvitaan.

Jo asiakaspalautteet kertovat tämän tyhjentävästi, meillä on satoja tyytyväisiä asiakkaita.
Olemme nopeita ajattelussa ja löydämme tehokkaasti ydinkysymykset asiastasi. Emme tee turhaa työtä ja näin säästät rahaa!
Voit olla varma, että emme jätä kääntämättä yhtään kiveä asiastasi.
Meillä riittää kapasiteettia niin pienempien kuin isompienkin toimeksiantojen hoitamiseen.
Hoidamme asiaasi yhdessä kanssasi ja sanomme aina asiasta rehellisen mielipiteemme sinun etuasi ajatellen.
Tartumme toimeksiannon hoitamiseen heti, emmekä kahden viikon päästä. Edistämme asiaasi aina, kun voimme.
Pidämme sinuun aktiivisesti yhteyttä ja olet tietoinen asiasi etenemisestä. Saat meidät helposti ja nopeasti kiinni. Jos emme pysty vastaamaan, soitamme sinulle takaisin.
Kannamme vastuun työstämme. Meillä on 1.000.000 euron vastuuvakuutus Pohjola Vakuutus Oy:ltä.