Yrityksen kasvu ja arjen asiat

Yrityksen kasvuun ja arkeen kuuluu olennaisesti onnistuneiden kauppasopimusten ja yhteistyösopimusten tekeminen. Voit luottaa yrityksesi juridisten asioiden selvittämisen ja hoitamisen meille. Olemme sinua ja yritystäsi varten. Olemme sitoutuneet antamaan laadukasta juridista palvelua kokonaisvaltaisesti.

Tarjoamme yrityksille monia eri palveluita ja meille on erittäin tärkeää saada kumppaniemme yrityksen juridiset vastuut ja oikeudet sekä muut asiat kuntoon.

Autamme yritystäsi kehittymään

Asiantuntijamme auttavat ja opastavat sinua yrityksesi alkumetreistä lähtien, ota meihin yhteyttä!

Yritysten sopimusasiat

Avustamme sopimusneuvotteluissa ja varmistamme, että sopimukset laaditaan huolellisesti suojaten yrityksen oikeuksia ja etuja.

Verokonsultointi

Verojen maksaminen kuuluu liiketoimintaan. Me avustamme yritystäsi verotuksen selvittämisessä, muutoksenhaussa ja valituksissa.

Työoikeus

Työoikeus on oikeudenala, joka käsittelee työsuhteita ja työelämään liittyviä kysymyksiä, joissa autamme yrityksiä.

Yritysten riidanratkaisu

Juristimme voivat edustaa yritystä erilaisissa riidanratkaisumenettelyissä, kuten sovittelussa, välimiesmenettelyssä tai oikeudenkäynnissä.

Aiheesta lisää

Yrityksen ositus – Miten yritysvarallisuus huomioidaan osituksessa

Tässä artikkelissa pyritään vastaamaan yleisellä tasolla kysymyksiin; miten yritysvarallisuus jaetaan osituksessa, miten yritys huomioidaan ositusta tehdessä, miten yrityksen omistava puoliso voi varautua mahdolliseen avioeroon ja miten yrityksen ositus arvostetaan. Annian juristit avustavat sinua ja yritystäsi niin henkilökohtaisissa kuin liiketoiminnan asioissa.

Lue lisää »
liikehuoneiston vuokrasopimus

Liikehuoneiston vuokrasopimus

Liikehuoneiston vuokrasopimusta laadittaessa on useita seikkoja, joihin on syytä kiinnittää huomiota, kun sopimusta laaditaan. Liikehuoneiston vuokrausta sääntelee laki, joka tulee sovellettavaksi, kun huoneisto vuokrataan käytettäväksi muuhun tarkoitukseen kuin asumiseen. Liikehuoneiston vuokrasopimuksessa on kuitenkin osin mahdollista poiketa lain säännöksistä. Vuokrasopimusta tehtäessä

Lue lisää »
osakassopimus

Mikä on osakassopimus ja milloin se kannattaa tehdä?

Osakassopimus on välttämätön oikeudellinen dokumentti, joka säätelee osakkaiden keskinäistä yhteistyötä, vastuita, oikeuksia ja päätöksentekoa yritysmaailmassa. Sen keskeisenä tavoitteena on luoda yksityiskohtaiset puitteet, jotka ohjaavat osakkeenomistajien toimintaa, ennaltaehkäisevät mahdollisia riitatilanteita ja tarjoavat selkeät pelisäännöt. Osakassopimuksen laadinta on erityisen kriittinen vaihe, kun

Lue lisää »