Author picture

Rekry: Lupalakimies Hämeenlinnaan

Asianajotoimisto Annia Oy on hämeenlinnalainen asianajotoimisto, joka palvelee laaja-alaisesti sekä yksityisiä, että kaikenlaisia yrityksiä. Toimistollamme on vahva osaaminen perhe- ja perintöoikeudesta ja kiinteistöihin liittyvästä juridiikasta. Olemme hoitaneet vuosia menestyksekkäästi oikeudenkäyntejä laaja-alaisesti Etelä-Suomen alueella. Yrityspuolella hoidamme monipuolisesti toimeksiantoja yrityksen elinkaaren eri vaiheissa. Toimintamme peruslähtökohta on kartoittaa asiakkaan kanssa yhdessä laaja-alaisesti asian tilanne sekä ratkaisuvaihtoehdot.

Toimistomme hakee reipasotteista ja motivoitunutta LUPALAKIMIESTÄ.

Edellytämme sinulta oikeustieteen maisterin tutkintoa sekä lupaa toimia oikeudenkäyntiavustajana tuomioistuimessa. Lisäksi toivomme aktiivista ja itsenäistä otetta työntekoon, huolellisuutta sekä sopeutumista välillä hyvinkin hektiseen aikatauluun. Aikaisempi työkokemus on eduksi, mutta tärkeämpää on innostuneisuus juridiikkaan ja ongelmanratkaisuun, soveltuvuus asianajajan ammattiin, sopivuus toimiston tiimiin sekä ammatin vaatimat sosiaaliset taidot. Toivomme kiinnostusta varsinkin erityistoimialojemme juridiikasta.

Työpaikkasi sijaitsee Hämeenlinnassa, mutta voit sopimuksen mukaan tehdä etätöitä. Meillä on toimipiste myös Forssassa ja Riihimäellä. Työ vaatii liikkumista lähinnä Etelä-Suomessa. Työsuhde alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja on kokoaikainen. Palkkaus on provisiopohjainen takuupalkalla.

Tule luomaan ja kokemaan kanssamme kukoistava työympäristö, joka innostaa ja tukee sinun kehittymistäsi!

Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi maria@annia.fi. Lisätietoja voit kysyä sähköpostitse maria@annia.fi.

Tutustu Asianajotoimisto Anniaan täällä.

Jaa blogikirjoituksemme